Skip to main content

Latest Updates

Takk for en hyggelig camp!

Campen er over, og vi vil takke alle involverte! Mange gode sessions, god stemning og en hyggelig middag på kvelden.

En spesielt takk til Redpill Linpro som stilte med flotte lokaler! Dette var et svært hyggelig bidrag som hevet hele campen. Det er verd å sjekke ut mer om Redpill Linpro, som blandt annet står bak Varnish (frontend caching for high performance).

Flott om dere som var foredragsholdere kan legge ut deres slides som et vedlegg til deres session! -Og ikke minst, takk også for deres bidrag til campen! :)

Tid for å velge sessions! Gjør det nå! / Time to pick sessions! Do it now!

Alle sessions er satt! Og tidene er bestemt.

Det betyr at du kan gå til oversikten for å velge de du ønsker å få med deg. Flott om alle gjør dette, slik at vi kan velge rom etter det antallet deltakere som ønsker å komme. Det går to parallelle løp med sessions i løpet av dagen.

Merk at tiden for årsmøtet er flyttet en time tidligere enn tidligere annonsert i e-post til Drupal-miljøet. Ny tid for Årsmøtet for foreningen Drupal Norge er kl. 17.00.

---

All sessions have been chosen! And scheduled.

Bli med og spis på kvelden på slutten av Drupalcampen / Join us for dinner after the camp

Etter at vi er ferdige i hovedlokalet går vi ut og spiser, derfor er det flott at de som tenker at de blir med går inn her og huker av.

---

After we're done at the main venue, we're going out to eat, so it would be great if people who are considering coming along go to this page and check the box.

Prisinfo / Price information

Campen nærmer seg og det er tid for påmelding!

Mange i miljøet har bidratt med mye tid og ressurser for å få dette til. Det er også derfor vi klarer å holde så snille priser som vi gjør på denne campen. Lokalet er sponset, og mange stiller opp gratis med forberedelser og sessions.

Derfor klarer vi også å gi deg denne campen til en brøkdel av hva vi har klart tidligere:

Standard pris: 200,-

Pakkepris for medlemsskap i foreningen + camp: 250,-

Foreslåtte foredrag / Session proposals

Dette er en kort oppsummering av forslag til sesjoner som har kommet inn. Kom gjerne med flere til thorandre@front.no. Listen er med andre ord ikke komplett; det vil komme mer senere. Og de vil bli satt i en agenda for dagen :)

(This is a brief summary of the sessions proposals we've received. Further suggestions are very welcome; email thorandre@front.no. This list is not complete; more will come later. And it will be put into a schedule for the day :))

Interested in becoming a camp sponsor?

If you would like to become a sponsor, please contact Thor Andre Gretland at thorandre@front.no

Read more about sponsor pricing and guidelines.

Become a sponsor and help us create a better DrupalCamp!